Powered by Invision Power Board

>divXsweden forum -> divXsweden -> Undertexter
  Reply to this topicStart new topic

> La La Land S01E05 (2010), Papageno
Papageno
Skapat: Ons Mar 03, 2010 21:58
Quote Post


Översättaradmin
Group Icon

Grupp: Admin
Inlägg: 1209
Medlemsnummer: 27099
Registrerad: 08 Mar 2004user posted image

Release:
La.La.Land.S01E05.HDTV.XviD-LOL
Översättning:
Papageno
CDs:
1
FPS:
23,976
Info:

Femte avsnittet
Under den femte veckan får Shirley äntligen ett uppdrag som ger pengar. Brendan får för sig att han ska bygga ett hotell för hemlösa på en enda dag. Beväpnad med tårgas närmar han sig de hemlösa... Gary vill bättra på sin stil och sitt självförtroende, men hamnar ändå på puben till slut.

Fotnot
"Punk'd" är ett amerikanskt TV-program som visas på MTV med Ashton Kutcher som programledare. Programmet är en variant på dolda kameran men i "Punk'd" är det alltid kändisar som blir lurade.

Om serien
ShowTime, som tidigare givit oss höjdare som Weeds, Dexter och Californication, kommer nu med en ny serie. La La Land handlar om tre killar som oberoende av varandra åker till Los Angeles för att söka lycka och rikedom. Serien är enligt upphovsmännen ett mellanting mellan dokumentär och komedi. Samtliga tre roller spelas av den engelske komikern Marc Wootton. Övriga medverkande är inte medvetna om att de talar med en skådespelare och att allt är fejk. Marc Wootton driver hejdlöst med skådespelare, taxichaufförer och producenter. Ja, alla som kommer i hans väg.

Brendan Allen är amatörfilmaren, vars mål är att bli lika rik och berömd som Michael Moore, men vars talang närmast kan jämställas med Homer Simpsons. Han vill göra Filmen Som Förändrar Världen för att visa att han inte är den förlorare alla vet att han är.
Gary Garner är taxichauffören från London som är fast besluten att bli skådis i Hollywood. Med sig har han askan från sin nyligen avlidna mamma (porrstjärnan som dog på jobbet) och han har beräknat att arvet skall räcka för sex veckors vistelse i Hollywood. Längre tid skall han väl inte behöva för att lyckas? Killarna på puben tycker ju att han är bra!
Shirley Ghostman är ett medium med en mycket speciell talang - att tala med döda kändisar. Ett väntande åtal i England tvingar honom att söka lyckan i Hollywood. Han är pank och på flykt vill han visa sitt gamla hemland hur fel han blev behandlad.


Bifogad fil ( Antal nerladdningar: 204 )
Bifogad fil  La.La.Land.S01E05.HDTV.XviD_LOL.www.divXsweden.net.rar


--------------------
In this proud land we grew up strong
We were wanted all along
I was taught to fight, taught to win
I never thought I could fail
PMEmail Poster
Top
0 användare läser det här ämnet (0 gäster och 0 anonyma användare)
0 medlemmar:

Topic Options Reply to this topicStart new topic

 [ Script Execution time: 0.0210 ]   [ 11 queries used ]   [ GZIP aktiverat ]